Υπόθεση Ζάκ Κωστόπουλου _ Οι αστυνομικοί μετά την απολογία τους θα επιστρέψουν στην υπηρεσία τους αλλά όχι στις περιπολίες, όπως ήταν, αλλά σε υπηρεσία γραφείου.

Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης οι τέσσερις αστυνομικοί, δύο άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και δύο της ομάδας Ζ, οι οποίοι είχαν κληθεί να καταθέσουν στον Ανακριτή για την εμπλοκή τους στην υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατέθεσαν μέσω του δικηγόρου τους κ. Πλεύρη απολογητικά υπομνήματα και στη συνέχεια ύστερα από μία σύντομη διαδικασία ο Ανακριτής αποφάσισε να τους αφήσει ελεύθερους χωρίς περιοριστικούς όρους.

This image has an empty alt attribute; its file name is 5c10f7b4220000dd06de6e2a.jpeg

Οι αστυνομικοί θα επιστρέψουν στην υπηρεσία τους αλλά όχι στις περιπολίες, όπως ήταν, αλλά σε υπηρεσία γραφείου στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Η «μετακόμισή» τους από τη μάχιμη υπηρεσία θα διαρκέσει τουλάχιστον έως ότου ολοκληρωθεί η Ένορκη Διοικητική Εξέταση που έχει διαταχθεί από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. 

.huffingtonpost.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.