Την έφεραν στην Ελλάδα και την έκλεισαν σε οίκο ανοχής.

Ο απόλυτος εφιάλτης για μια 19χρονη – Την έφεραν στην Ελλάδα και την έκλεισαν σε οίκο ανοχής

Εφιαλτικές στιγμές ζούσε για δυο χρόνια μια 19χρονη αλλοδαπή την οποία έφεραν στην Ελλάδα με πρόσχημα την εύρεση εργασίας και την εξώθησαν σε πορνεία.

Τέλος σε αυτό βάζει η σύλληψη δυο αλλοδαπών ηλικίας 22 και 39 ετών, που κατηγορούνται για εμπορία ανθρώπων, παραβίαση της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών και παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών. Παράλληλα κατηγορούμενοι για την ίδια υπόθεση είναι ακόμη τρια άτομα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, το έτος 2019 η 19χρονη προσεγγίστηκε από ομοεθνή της ο οποίο με ψευδείς υποσχέσεις, την έπεισε να ταξιδέψει στην Ελλάδα προκειμένου να εργασθεί με υψηλές χρηματικές απολαβές.

Τον Ιανουάριο του 2020 την παρέδωσε, έναντι 3.000 ευρώ στον 22χρονο κατηγορούμενο, ο οποίος εισήλθε παράνομα μαζί της στην Ελλάδα, όπου τους παρέλαβε αμφότερους ο 39χρονος.

Μόλις αφίχθησαν στη Αθήνα την μετέφεραν αρχικά σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας και στη συνέχεια σε διαμέρισμα, ενώ της απέσπασαν όλα τα ταξιδιωτικά της έγγραφα και της απαγόρευσαν κάθε επικοινωνία με την οικογένειά τους.

Στη συνέχεια την μετέφεραν, σύμφωνα με το newsit.gr, καθημερινά σε οίκο ανοχής και καρπώνονταν την αμοιβή που έπαιρναν από τους πελάτες. Στην 19χρονη παρέχεται προστασία μέχρι να επιστρέψει ασφαλής στη χώρα της.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Πηγή

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.