“Τα Χανιά είναι μικρά και όταν βγω έξω θα δεις τι θα πάθεις!” _ Αλλοδαπός προς τον αστυνομικό που τον συνέλαβε…

Εικόνα αρχείου

Κατά την προσαγωγή του, ο αλλοδαπός «επενδυτής» απείλησε συνάδελφό του Τ.Α.Ε. Χανίων λέγοντάς του ότι «τα Χανιά είναι μικρά και όταν βγω έξω θα δεις τι θα πάθεις!». Μετα το περιστατικό στους Παξούς έρχεται και αυτό να μας θυμίσει την κατάσταση που επικρατεί σήμερα και το τι αντιμετωπίζει ο απλός πολίτης καθώς και ο αστυνομικός  στην  καθημερινότητα του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων συγχαίρει δημόσια τους συναδέλφους του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων, καυτηριάοντας παράλληλα τις απειλές που δέχτηκε Αστυνομικός κατά την προσαγωγή του δράστη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Αναλυτικότερα συνελήφθη την 19-08-2020 μεταμεσονύκτιες ώρες αλλοδαπός από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, ο οποίος διέρρηξε οχήματα στην Πλατεία Μαρκοπούλου της πόλης μας.

Συγκεκριμένα ο ανωτέρω συλληφθείς εντοπίσθηκε «επί τω έργω» εντός οχήματος προσπαθώντας να αφαιρέσει αντικείμενα, ενώ κατά τη σωματική του έρευνα ανευρέθηκε στην κατοχή του ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι. Παράλληλα, από τον έλεγχο στην περιοχή διαπίστωσαν οι συνάδελφοί μας, έτερο διαρρηγμένο όχημα από τον ανωτέρω συλληφθέντα.

Κατά την προσαγωγή του, ο ανωτέρω αλλοδαπός «επενδυτής» απείλησε συνάδελφό μας του Τ.Α.Ε. Χανίων λέγοντάς του ότι «τα Χανιά είναι μικρά και όταν βγω έξω θα δεις τι θα πάθεις!».

Ενημερώνουμε λοιπόν το συγκεκριμένο «επενδυτή» ή άλλους αντίστοιχους ότι όσο μικρά είναι τα Χανιά για τους συναδέλφους μας…άλλο τόσο μικρά είναι και για τους ίδιους”.

 Για το Δ.Σ.

Ο

Πρόεδρος

 

ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗΣ Νικόλαος

6985777131

 

 

 

Ο

Γενικός Γραμματέας

 

ΣΕΛΗΝΙΩΤΑΚΗΣ Στυλιανός

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.