Σουδανός έκανε “σεξουαλικές επιθέσεις” στο κέντρο της Καλαμάτας.

Σεξουαλικές επιθέσεις από 24χρονο Σουδανό στο κέντρο της Καλαμάτας

 

Νεαρές γυναίκες σε δρόμους στο κέντρο της Καλαμάτας φέρεται να παρενοχλούσε ένας 24χρονος Σουδανός, ενώ μία γυναίκα κατήγγειλε ότι αποπειράθηκε να την βιάσει το απόγευμα της Τρίτης.

Ο 24χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας και χθες οδηγήθηκε στην εισαγγελέα για να του απαγγείλει κατηγορίες, ενώ το Σάββατο θα απολογηθεί στον ανακριτή Καλαμάτας.

Όπως αναφέρουν οι διωκτικές Αρχές ο συλληφθείς το μεσημέρι και το απόγευμα της Τρίτης επιτέθηκε σε τρεις γυναίκες, ηλικίας 30-35 ετών.

Η μία από αυτές δούλευε σε μαγαζί στην περιοχή του κέντρου και οι άλλες δύο καταγγέλλουσες ήταν περαστικές, ενώ τα περιστατικά φέρονται ότι συνέβησαν στις 3 το μεσημέρι και στη συνέχεια στις 6.30 και στις 7 το απόγευμα.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του είναι για απόπειρα βιασμού και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι Αρχές δεν αποκλείουν να παρενόχλησε περισσότερες γυναίκες οι οποίες δεν το έχουν ακόμη καταγγείλει.

Κάποιες γυναίκες πάντως ανάρτησαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Facebook προειδοποίηση για όλες τις νεαρές γυναίκες να προσέχουν όταν κυκλοφορούν στα στενά γύρω από την πλατεία στο κέντρο της Καλαμάτας, γιατί “ένας νεαρός άνδρας, ψηλόλιγνος, σκουρόχρωμος με πολύ σπαστά αγγλικά παρενοχλεί κοπέλες”.

Συγκεκριμένα, καταγγέλλουσα ανέφερε ότι “εμένα με ακολούθησε μέχρι πιο πέρα από το περίπτερο που τον είδα και μου ζήτησε σεξ με πιεστικό τρόπο, ενώ μια κοπέλα την πλησίασε, μέχρι και την ακούμπησε με σεξουαλικό τρόπο”.

 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.