Σέρρες _ Μπήκαν στο οικόπεδο του να κλέψουν αυτοκίνητο τραυμάτισε τον έναν με κυνηγετικό όπλο.

 

Σέρρες 53χρονος πυροβόλησε με καραμπίνα κατά διαρρηκτών

Χειροπέδες σε έναν 28χρονο και δύο ανηλίκους 25 και 13 ετών πέρασαν χθες το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα επιχείρησαν να διαρρήξουν ένα μη λειτουργικό όχημα που βρισκόταν σε οικόπεδο ιδιοκτησίας ενός 53χρονου.

Επίσης συνελήφθη και ο προαναφερόμενος ιδιοκτήτης, καθώς αντιλαμβανόμενος την παρουσία τους, πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα που κατείχε νόμιμα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 28χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών αποχώρησε.

Επιπλέον, συνελήφθη ο 45χρονος πατέρας ενός ανηλίκου, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

thestival.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.