Ραφήνα: Τέσσερις Αλβανοί “νταήδες” επιτέθηκαν και σκότωσαν Έλληνα . Πριν είχαν πειράξει την γυναίκα που συνόδευε.

Εικόνα αρχείου.


Σκότωσαν στο ξύλο 42χρονο στη Ραφήνα – Αναζητούνται πέντε αλλοδαποί

Την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» άφησε ένας 42χρονος έπειτα από επίθεση που δέχθηκε από τέσσερα άτομα, τα ξημερώματα της Κυριακής, στο “Sante Rock Bar”, το οποίο βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Ραφήνας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 42χρονος που ονομαζόταν Δημήτρης, βρισκόταν στο μπαρ με την φίλη του. Κάποια στιγμή πήγε στην τουαλέτα του καταστήματος και τότε μία παρέα τεσσάρων ατόμων την παρενόχλησαν.

Όταν ο 42χρονος γύρισε στο τραπέζι του ενημερώθηκε από την φίλη του για την παρενόχληση και εκείνος τους ζήτησε τον λόγο.

Οι τέσσερις Αλβανοί, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι γνωστοί νταήδες της περιοχής και έχουν πειράξει αρκετό κόσμο σηκώθηκαν από το τραπέζι, του επιτέθηκαν και τον έσυραν έξω από το κατάστημα.

Με χρήση σιδερογροθιάς τον τραυμάτισαν σοβαρά στο κεφάλι και το υπόλοιπο σώμα.

Από την σφοδρότητα των χτυπημάτων προκλήθηκαν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και ακατάσχετη αιμορραγία.

Ο 42χρονος μάλιστα ήταν σε τέτοια κατάσταση που δεν ανταποκρινόταν σε κανένα ερέθισμα.

Για το περιστατικό στις 02:05 τα ξημερώματα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και στις 03:10 βρισκόταν ήδη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός».

Εκεί, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό προχώρησε στην διασωλήνωσή του.

Παρ’ όλη όμως την προσπάθεια να τον κρατήσουν στη ζωή υπέκυψε στα τραύματά του.

Σε επικοινωνία με υπεύθυνο του μπαρ, επιβαιβεωσαμε τόσο το περιστατικό, όσο και το ότι οι εμπλεκόμενοι ήταν θαμώνες του.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα για την ταυτοποίηση, τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

 

ΠΗΓΗ: Zougla.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.