Παραπλανητικό τηλεφώνημα, ενέδρα και επίθεση κατά ανδρών της ΕΛ.ΑΣ.

 

Αγ.Παντελεήμονας: Με παραπλανητικό τηλεφώνημα και ενέδρα επιτέθηκαν σε ομάδα ανδρών της ΔΙΑΣ.

 

Επίθεση σε ενέδρα για αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στον Άγιο Παντελεήμονα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δυο ένστολοι

Το παραπλανητικό τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση μια ώρα πριν τα μεσάνυχτα (20/07-23.00) ανέφερε επίθεση σε βάρος γυναίκας από οργανωμένη ομάδα τριών ανδρών.  Ωστοσο κατά την αμέσως άφιξη της ΔΙΑΣ δέχθηκαν επίθεση με μπουκάλια πέτρες και ύβρεις

«Θάνατος στους ΔΙ.ΑΣ» και «έξω οι μπάτσοι από τις γειτονιές μας» φώναζαν οι δράστες της επίθεσης

Οι δράστες εφόρμησαν κατά των ΔΙΑΣ από ταράτσα υπό κατάληψη κτιρίου από άτομα του “χώρου” και επιτέθηκαν κατά των ανδρών της ΔΙ.ΑΣ.

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν το Κέντρο τους ενω στη συνέχεια μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα Αγίου Παντελεήμονα όπου κατέθεσαν μήνυση κατά αγνώστων.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 
 
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
 

Πηγή

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.