Παρέα αλλοδαπών επιχείρησαν να πυροβολήσουν αστυνομικούς αλλά το όπλο έπαθε εμπλοκή.

 

Εικόνα αρχείου.

Τρεις Αλβανοί και ένας Ρουμάνος στο επεισόδιο με αστυνομικούς στην Αλεξάνδρας – Απείλησαν να τους πυροβολήσουν

 

Το επεισόδιο σημειώθηκε στις 2 τα ξημερώματα έξω μπαρ.

 

Τρεις Αλβανοί και ένας Ρουμάνος είναι οι τέσσερις αλλοδαποί που συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Δευτέρας (13/3) έξω από μπαρ, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, μετά από καταγγελία που είχε γίνει στην ΕΛΑΣ για πυροβολισμούς .

 

peripoliko-vradi

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ ήταν λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα όταν η Αμεση Δράση ειδοποιήθηκε για πυροβολισμούς μέσα στο συγκεκριμένο μπαρ.

Αστυνομικοί  που έσπευσαν στο σημείο, δεν βρήκαν κάλυκες στον χώρο, ενώ στη συνέχεια εντόπισαν στο πεζοδρόμιο τέσσερα άτομα που τους φάνηκαν ύποπτα.

Μόλις, όμως, πλησίασαν τους τέσσερις αλλοδαπούς για έλεγχο, ένας εξ αυτών – άγνωστο ακόμα ποιος – έβγαλε ένα όπλο ,το οποίο στη συνέχεια αποδείχθηκε κρότου-λάμψης, και επιχείρησε να πυροβολήσει κατά αστυνομικών αλλά το όπλο έπαθε εμπλοκή.

 

 

Όπως ήταν φυσικό οι αλλοδαποί συνελήφθησαν, ενώ στην κατοχή του ενός εντοπίστηκε και ένα μαχαίρι.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν οι τρεις Αλβανοί και ο Ρουμάνος που συνελήφθησαν εμπλέκονται με την καταγγελία περί πυροβολισμών στο μπαρ.

Με πληροφορίες από Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων

.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ.

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Με πληροφορίες από

.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.