Παγκράτι: Άνδρας με τσεκούρι απειλούσε αστυνομικούς. (Vid.)

Εικόνα αρχείου.

 



Σύμφωνα με πληροφορίες του Law&order , ο 29χρονος με καταγωγή από την Αλβανία , είχε προκαλέσει φθορές με το τσεκούρι σε αυτοκίνητα και απειλούσε άτομα.



 

Σε διάστημα 4 λεπτών αστυνομικοί της ομάδας Δίας που ενημερώθηκαν για το συμβάν έφτασαν στο σημείο και τον περικύκλωσαν.

Οι αστυνομικοί του ζήτησαν να ρίξει το τσεκούρι και να παραδοθεί με τον άντρα σε έξαλλη κατάσταση να κινείται απειλητικά εναντίον τους.

Όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο, ο άνδρας προσπαθεί να χτυπήσει τον έναν αστυνομικό και τότε οι συνάδελφοί του πέφτουν πάνω του και παρά την αντίστασή του καταφέρνουν να τον ακινητοποιήσουν.

Στη συνέχεια οι άνδρες της ομάδας Δίας προσήγαγαν τον 29χρονο στο αστυνομικό τμήμα Παγκρατίου και εντόπισαν στην κατοχή του μαχαίρια-φονικά όπλα μήκους 29εκ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Πηγή

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.