Ο αστυνομικός του ΑΤ Ραφήνας, ΚΑΖΑΣ Παρασκευάς, ξεκαθαρίζει δημοσίως την θέση του.

 

Δημοσιεύουμε δήλωση τού αστυνομικού, ο οποίος φέρεται ότι θα συμμετείχε σε εκδήλωση αλεξιπτωτιστών, στην Κρήτη, μία εκδήλωση που προκάλεσε αντιδράσεις: Κατόπιν χθεσινών δημοσιευμάτων περί εμπλοκής μου στους “Ευρωπαίους Αλεξιπτωτιστές” δηλώνω τα εξής:

 

«Αρχικώς, ως πρώην καταδρομέας και νυν αλεξιπτωτιστής είμαι μέλος σε λέσχες Ελληνικές και ξένες. Όσον αφορά το εξωτερικό, ήμουν μέχρι πρότινος στο Δ.Σ. των “Ευρωπαίων Αλεξιπτωτιστών”, η οποία είναι διεθνής Ένωση στελεχωμένη από μέλη κυρίως των Ειδικών Δυνάμεων διαφόρων Κρατών υπαγόμενη στο ΝΑΤΟ, η οποία δραστηριοποιείται μόνο με το αντικείμενο της και μηδέποτε δραστηριοποιήθη σε θέματα αλλότρια του σκοπού της.

Το πρωί της 13-4-2021 ενημερώθηκα για το όλο θέμα των αναγραφόμενων επί της αφίσας για την επέτειο της Μάχης της Κρήτης. Αμέσως καταδίκασα δημοσίως τα αναγραφόμενα και ο,τιδήποτε άλλο προσβάλλει την μνήμη των προγόνων μας οι οποίοι πολέμησαν τους κατακτητές για την ελευθερία της Πατρίδος μας, τα οποία σημειωτέον δεν δημοσιοποιήθηκαν από κανένα ΜΜΕ παρά την επικοινωνία μου μ’αυτά.

Ο σχεδιασμός της αφίσας έγινε εν αγνοία μου στο εξωτερικό, ουδεμία σχέση έχω με αυτήν, αδυνατώ εκ των πραγμάτων να γνωρίζω οποιαδήποτε άλλη πρωτοβουλία έτερων μελών στο εξωτερικό και ουδέποτε ως μέλος του Δ.Σ. συμμετείχα ή συμφώνησα για αυτήν. Επικοινώνησα στο εξωτερικό και ζήτησα να αποσυρθεί η εν λόγω αφίσα διότι μας προσέβαλλε ως Έλληνες, γνωστοποίησα την αντίθεσή μου και παραιτήθηκα παραχρήμα από το Δ.Σ. για λόγους ευθιξίας.

Τέλος, όσον αφορά συγκεκριμένες εφημερίδες οι οποίες με συκοφάντησαν, επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου. Αξιώνω από τα ΜΜΕ όπως αποκατασταθεί η πραγματική αλήθεια βάσει της παρούσης επιστολής μου»

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. 

Πηγή

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.