Η “μάχη” μεταξύ Κούρδων και αγνώστων στην Ανάβυσσο κάνει τις ελληνικές υπηρεσίες να ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα.

Εικόνα αρχείου.

 



Κάθε ενδεχόμενο και όχι μόνον υποθέσεις ποινικού χαρακτήρα ερευνούν οι αστυνομικές αρχές μετά τη… μάχη που δόθηκε μετά τις 9 το βράδυ της Τετάρτης σε σπίτι στην οδό Μανωλιάς, πολύ κοντά στο ξενοδοχείο Saronic View στο Μαύρο Λιθάρι της Αναβύσσου μεταξύ τριών Κούρδων και άγνωστου αριθμού δραστών που τους επιτέθηκαν.



Οι ανταλλαγές πυροβολισμών προκάλεσαν τον τραυματισμό τριών Κούρδων από τους οποίους ο ένας μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Καλυβίων και οι άλλοι δύο στο νοσοκομείο Γεννηματά.

Παρά το ανθρωποκυνηγητό που εξαπολύθηκε προκειμένου να βρεθεί το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι επιτιθέμενοι δεν βρέθηκε κανένα ίχνος του.

Παρά το γεγονός ότι η οδός Μανωλιάς βρίσκεται σε μια όχι ιδιαίτερα πυκνοκατοικημένη περιοχή η αναστάτωση που επικράτησε ήταν μεγάλη αφού επιτόπου έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις .

Πάντως τα στελέχη της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής που ερευνούν την υπόθεση δεν αποκλείουν κάθε ενδεχόμενο ξεκινώντας από το ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών και φτάνοντας μέχρι και σε πολιτικού χαρακτήρα έγκλημα.

Όπως είναι φυσικό το τελευταίο εμπλέκει και άλλες, γειτονικές, χώρες, γεγονός που εφόσον ισχύσει σίγουρα δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερη ανησυχία για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν κάποιοι να κινούνται επί ελληνικού εδάφους

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο

Πηγή

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.