Ξυλοκόπησε άγρια αστυνομικό στους Παξούς…

 

Ο τραυματισμένος αστυνομικός νοσηλεύεται και αναμένεται να δώσει κατάθεση μόλις το επιτρέψουν οι γιατροί

Σε κακή κατάσταση, με αρκετά τραύματα στο πρόσωπο και το σώμα αλλά χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του, διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων ένας αστυνομικός ο οποίος έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού στους Παξούς.

Ο αστυνομικός, που είναι εν ενεργεία αλλά δεν υπηρετεί στο νησί, βρισκόταν τα ξημερώματα Δευτέρας στην πλατεία του Γαΐου του μεγαλύτερου οικισμού στο νότιο μέρος των Παξών, όταν διαπληκτίστηκε για άγνωστη αιτία με έναν άλλον άνδρα ο οποίος φέρεται να του επιτέθηκε και να τον ξυλοκόπησε.

Η τοπική Αστυνομία δεν έχει ανακοινώσει κάτι σχετικό με το περιστατικό, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί αν έχει συλληφθεί ο δράστης που σύμφωνα με πληροφορίες είναι αλβανικής καταγωγής.

Ο τραυματισμένος αστυνομικός νοσηλεύεται και αναμένεται να δώσει κατάθεση μόλις το επιτρέψουν οι γιατροί.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Μάνος Τσαγκαράκης
πηγή:protothema.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “Ξυλοκόπησε άγρια αστυνομικό στους Παξούς…”

  1. […] μικρά και όταν βγω έξω θα δεις τι θα πάθεις!». Μετα το περιστατικό στους Παξούς έρχεται και αυτό να μας θυμίσει την κατάσταση που […]

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.