Με καπνογόνα και δυναμιτάκια ολοκλήρωσαν την “δουλειά τους” στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης

Εικόνα αρχείου.
Ληστεία σημειώθηκε σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες σε κεντρικό κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στο Ωραιόκαστρο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σήμερα 15/1/21 γύρω στις 06:00 το πρωί δράστες παραβίασαν το ρολό ασφαλείας του καταστήματος ,έσπασαν την γυάλινη πόρτα και την βιτρίνα και μπήκαν μέσα.

Ο συναγερμός λειτούργησε αμέσως και το σήμα δόθηκε στην σεκιούριτι. Άμεσα ο υπάλληλος της εταιρείας έφτασε στο σημείο και βρήκε τους δράστες εντός του καταστήματος. Αυτοί έριξαν καπνογόνο και δυναμιτάκια με σκοπό να καταφέρουν να διαφύγουν, όπως και έγινε.

Κατάφεραν να αποσπάσουν αρκετές συσκευές κινητής τηλεφωνίας, κατέστρεψαν την πρόσοψη του καταστήματος και την ταμειακή μηχανή και αφαίρεσαν το ποσό που υπήρχε μέσα σε αυτήν.

Το συγκεκριμένο κατάστημα υπήρξε και άλλες φορές στόχος με τελευταία πριν δυο μήνες .

Την υπόθεση ερευνά το Τμήμα Ασφάλειας Ωραιοκάστρου.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Πηγή

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.