Μέγαρα: Αστυνομικός πυροβόλησε ληστή σε μίνι μάρκετ.

 

Εικόνα αρχείου.

 

Newsroom

Ο αστυνομικός που ήταν εκτός Υπηρεσίας αντιλήφθηκε την ληστεία, κάλεσε τον δράστη να παραδοθεί και εκείνος όρμησε εναντίον του αστυνομικού. Ακολούθησε πάλη και ο δράστης τραυματίστηκε στον μηρό από πυροβολισμό του αστυνομικού.

Ληστεία απετράπη σε μίνι μάρκετ στα Μέγαρα, επί της οδού 28ης Οκτωβρίου, με κατάληξη τον τραυματισμό και τη σύλληψη του 34χρονου δράστη.

Ένας αστυνομικός και συγκεκριμένα συνοριοφύλακας, που ήταν εκτός Υπηρεσίας, αντιλήφθηκε τη ληστεία περνώντας απ’ έξω και επενέβη.

Φώναξε την ιδιότητά του και κάλεσε τον δράστη να παραδοθεί, εκείνος όμως όρμησε εναντίον του αστυνομικού. Ακολούθησε πάλη, πάνω στην οποία ο δράστης τραυματίστηκε στον μηρό από πυροβολισμό του αστυνομικού και αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή πεζός.

Λίγο αργότερα και ύστερα από αναζητήσεις αστυνομικών, εντοπίστηκε και συνελήφθη ενώ μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων.

Ο αστυνομικός εκτιμήθηκε ότι αντέδρασε νόμιμα και έτσι δεν συνελήφθη, ενώ έρευνα για το περιστατικό διενεργεί το τοπικό Τμήμα Ασφαλείας.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ.

 

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌Τα δημοσιευμένα κείμενα απηχούν αποκλειστικά τις θέσεις των πηγών από όπου αντλούνται.

Πληροφορίες από 

Πηγή.

Ειδήσεις.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.