Κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών χρησιμοποιούσε αεροσυνοδούς ως «βαποράκια»…

ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ MALINDO AIR ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΛΑΙΣΙΑ

Ενα κύκλωμα πανούργων διακινητών «σκληρών» ναρκωτικών, που χρησιμοποιούσε αεροσυνοδούς ως «βαποράκια» κατάφεραν να εξαρθρώσουν οι Αρχές της Μελβούρνης. 

Σύμφωνα με τους Αυστραλούς αστυνομικούς, επρόκειτο για ένα δίκτυο Βιετναμέζων, που δραστηριοποιείται στη Μελβούρνη τα τελευταία πέντε χρόνια. 

Για την υπόθεση έχουν, μέχρι στιγμής, συλληφθεί οκτώ άτομα, μεταξύ των οποίων μια αεροσυνοδός της Malindo Air -μια μικρή αεροπορική εταιρεία, με έδρα τη Μαλαισία. 

Η αστυνομίας της Μελβούρνης εκτιμά ότι το κύκλωμα, με τη συνδρομή της αεροσυνοδού, κατάφερε τα τελευταία χρόνια να εισάγει στην Αυστραλία ποσότητες ηρωίνης και μεθαμφεταμίνης αξίας μεγαλύτερης των 15 εκατομμυρίων δολαρίων. 

«Το πλήρωμα καμπίνας λειτουργούσε ως κούριερ των ναρκωτικών. Αυτοί οι “διανομείς” εισέρχονταν στην Αυστραλία κυρίως από τα αεροδρόμια της Μελβούρνης και του Σίδνεϊ» υποστήριξε εκπρόσωπος της Δίωξης Ναρκωτικών της Μελβούρνης. 

Πηγή: iefimerida.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.