Κρήτη _ Γερμανίδα έφτυνε στο πρόσωπο τους αστυνομικούς ενω τους έριχνε μπουνιές και κλωτσιές..

 

 

 

Απασφάλισε μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα του αεροδρομίου Ηρακλείου νεαρή μητέρα, Γερμανικής υπηκοότητας, η οποία συνελήφθη με τον σύζυγο της με την κατηγορία της διευκόλυνσης εξόδου από τη χώρα ενός Ιρακινού.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, αφού εκσφενδόνισε ό,τι βρήκε, άρχισε να ρίχνει μπουνιές και κλωτσιές στους αστυνομικούς ενώ δεν άφησε ένστολο να μην τον φτύσει στο πρόσωπο, αρνούμενη τις κατηγορίες και επικαλούμενη το 3χρονο παιδί της.
Το ζευγάρι ισχυρίζεται ότι είχε έρθει με το παιδί του για διακοπές στην Κρήτη και ουδεμία σχέση έχουν με την επιχειρούμενη διαφυγή στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Παρίσι νεαρού Ιρακινού, ο οποίος βρέθηκε να κατέχει ταξιδιωτικά έγγραφα και εισιτήριο που έφεραν τα στοιχεία του συζύγου.
Η σύλληψη τους έγινε βραδινές ώρες του Σαββάτου και διαρκούσης της προανάκρισης η νεαρή κόντεψε να κάνει …καλοκαιρινό το Αστυνομικό Τμήμα.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

ΠΗΓΗ daynight.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.