Κορονοϊός _ Και αστυνομικός θετικός στον Πόρο.

Του είχε δοθεί σύσταση από τον ΕΟΔΥ να παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό και παρόλα αυτά τοποθετήθηκε όλη την εβδομάδα σε βάρδιες στον Πόρο και τον Γαλατά.
Συνεχείς είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στην δημοσιότητα αναφορικά με το Α.Τ. Πόρου, αφού σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες αστυνομικός που υπηρετεί στο εν λόγω αστυνομικό τμήμα, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο αστυνομικός, ο οποίος φέρεται να είχε και ύποπτα συμπτώματα του ιού, είχε κάνει το τεστ τη Δευτέρα 3 Αυγούστου και του είχε δοθεί σύσταση από τον ΕΟΔΥ να παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Ωστόσο, τοποθετήθηκε όλη την εβδομάδα σε βάρδιες στον Πόρο και τον Γαλατά.

Η πληροφορία ότι πέντε μέρες μετά αποδείχθηκε θετικός στον κορωνοϊό έχει προκαλέσει αναστάτωση στις τάξεις του Α.Τ. Πόρου, αλλά και σε ολόκληρη την κοινωνία του νησιού και μάλιστα όχι μόνο λόγω της ιδιότητάς του ιδίου, αλλά και λόγω της ιδιότητας ενός εκ των οικείων του, που, λόγω επιχειρηματικής δραστηριότητας, έρχεται σε άμεση επαφή με όσους έρχονται και φεύγουν από το νησί.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.