Κορονοϊός ΜΑΤ _ Δημιουργούνται διμοιρίες “καραντίνας” για τούς αδειούχος που επιστρέφουν…

 

Με απόφαση του υπουργείου προστασίας του Πολίτη και της ηγεσίας όσοι ένστολοι υπηρετούν στις Μονάδες Αποκατάστασης Τάξης (ΜΑΤ) και επιστρέφουν από τις άδειες τους δεν θα γυρίζουν στις διμοιρίες τους αλλά για τουλάχιστον 10 ημέρες θα δημιουργείται νέα διμοιρία η οποία θα συμπεριλαμβάνει όλους τους αδειούχους του Αυγούστου.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες  όποιος αστυνομικός της ΥΑΤ επιθυμεί να κόψει την άδειά του και να μεταβεί στα μέσα Σεπτεμβρίου στον Έβρο μαζί με τη διμοιρία του, θα πρέπει να επιστρέψει νωρίτερα μία εβδομάδα και να τεθεί σε καραντίνα.
Αυτά είναι τα έκτακτα μέτρα που λαμβάνει η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας για την προστασία του υπόλοιπου προσωπικού των διμοιριών.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

dimosio.gr  /Securitynews.gr Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.