Κοροναϊός _ Βίντεο από τη συμπλοκή νεαρών με αστυνομικούς στην Θεσσαλονίκη που τους έκαναν έλεγχο.

 

Τους σπρώχνουν, τους χτυπούν στο πρόσωπο, τους ρίχνουν στο έδαφος με κλωτσιές και σπρωξίματα, παίρνουν στα χέρια τους τον ασύρματο της ΕΛ.ΑΣ. και στο τέλος διακρίνεται ο ένας από τους δύο αστυνομικούς με σκισμένο το μπουφάν του, από τη μάχη που προηγήθηκε

Κοροναϊός : Βίντεο – ντοκουμέντο του MEGA από τη συμπλοκή νεαρών με αστυνομικούς που τους έκαναν έλεγχο

Τους σπρώχνουν, τους χτυπούν στο πρόσωπο, τους ρίχνουν στο έδαφος με κλωτσιές και σπρωξίματα, παίρνουν στα χέρια τους τον ασύρματο της ΕΛ.ΑΣ. και στο τέλος διακρίνεται ο ένας από τους δύο αστυνομικούς με σκισμένο το μπουφάν του, από τη μάχη που προηγήθηκε…

Tο MEGA παρουσιάζει το βίντεο ντοκουμέντο της συμπλοκής νεαρών που είχαν συγκεντρωθεί, παρά την απαγόρευση και έπαιζαν σε γήπεδο της Θεσσαλονίκης, με αστυνομικούς που ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν για έλεγχο.

Οι σκηνές έχουν καταγραφεί σε κινητό. Οι δύο αστυνομικοί έχουν φτάσει στο γήπεδο στην περιοχή της Ευαγγελίστριας και το βίντεο αρχίζει εδώ, με τους 3 νεαρούς να προσπαθούν να πάρουν μέσα από τα χέρια των δύο αστυνομικών, το φίλο τους, που έχει ακινητοποιηθεί. Η κατάσταση ξεφεύγει και στα επόμενα δύο λεπτά, οι μάχες σώμα με σώμα είναι αλλεπάλληλες.

Ο ένας αστυνομικός προσπαθεί να κρατήσει το νεαρό για να τον βάλει στο περιπολικό, την ώρα που ο συνάδελφός του, βρίσκεται αντιμέτωπος με άλλους 4. Με το που κάνει ένα βήμα μπροστά, οι άλλοι δύο πλησιάζουν τον ακινητοποιημένο φίλο τους.

Σε άλλο σημείο φαίνεται να έχουν ρίξει τους αστυνομικούς στο έδαφος και να τους έχουν περικυκλώσει.

Δεν μπορούσαν να ειδοποιήσουν για ενισχύσεις

Τα χτυπήματα συνεχίζονται και οι αστυνομικοί δεν μπορούν να ειδοποιήσουν για ενισχύσεις. Λόγω της περιοχής οι διαβιβάσεις τους δεν έφταναν στο κέντρο της Άμεσης Δράσης λόγω της εμβέλειας των ασυρμάτων τους. Όπως έγινε γνωστό πέρασε για μια στιγμή μια διαβίβαση του ενός αστυνομικού που ζήτησε άμεσα συνδρομή. Μέχρι όμως να φτάσουν οι ενισχύσεις, οι δύσκολες στιγμές των αστυνομικών στα χέρια των νεαρών συνεχίζονταν.

Σε άλλο σημείο του βίντεο ο αστυνομικός προσπαθεί να κρατήσει πάνω από το περιπολικό το νεαρό για να προχωρήσει η προσαγωγή του αλλά αυτό είναι αδύνατον. Οι φίλοι του συνεχίζουν τις προσπάθειες να τον απελευθερώσουν με κλωτσιές και αλλεπάλληλα σπρωξίματα.

Αργότερα φαίνεται ασύρματος του αστυνομικού, που πια τον έχει αρπάξει ένας από τους νεαρούς, προφανώς για να τους εμποδίσουν να ενημερώσουν τους συναδέλφους τους.

Το βίντεο ολοκληρώνεται μετά από 2 λεπτά και 25 δευτερόλεπτα όταν στην περιοχή φτάνουν οι ενισχύσεις. Στα τελευταία καρέ φαίνονται δύο αστυνομικοί να έχουν καταφέρει να κρατήσουν το νεαρό που ήθελαν να προσαγάγουν από την πρώτη στιγμή.

Ήταν εκείνος που στράφηκε πρώτος εναντίον τους με ύβρεις και αντιστάθηκε μαζί με τους φίλους του, με στόχο να μην καταφέρουν οι αστυνομικοί να τον βάλουν στο περιπολικό.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, στην κατοχή ενός εκ των πρωταγωνιστών του επεισοδίου βρέθηκε και μικροποσότητα ναρκωτικών…

Οι έξι νεαροί συνελήφθησαν όταν έφτασαν οι συνάδελφοι των δύο αστυνομικών και πολύ γρήγορα το βίντεο ντοκουμέντο της επίθεσης, έδειξε αποτυπωμένα όλα όσα είχαν προηγηθεί.

 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

in.gr

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.