Κατερίνη _ Αλβανός κατά την διάρκεια ελέγχου αποπειράθηκε να αποσπάσει με βία το όπλο Αστυνομικού.

Επιχείρησε να αποσπάσει το όπλο Αστυνομικού σε έλεγχο και εκπυρσοκρότησε

Αναστάτωση επικράτησε  τα ξημερώματα (03/10) στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης και περιπολία εντόπισε τρεις άνδρες, μεταξύ των οποίων δυο Αλβανοί και προχώρησαν σε έλεγχο .

Στην συνέχεια κλήθηκαν σε συνδρομή Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης. Κατά τον έλεγχο, ο ένας από τους δύο Αλβανούς αντιστάθηκε και τους απώθησε , ενώ άλλοι δύο της παρέας επιχείρησαν να αποτρέψουν τη σύλληψη του Αλβανού, ανεπιτυχώς.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου ο ελεγχόμενος Αλβανός αποπειράθηκε να αφαιρέσει το υπηρεσιακό όπλο ενός εκ των Αστυνομικών με αποτέλεσμα να εκπυρσοκροτήσει, χωρίς να προκληθεί τραυματισμός.

Οι τρεις συνελήφθησαν και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

 

Nantiareport.gr/Thestival.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “Κατερίνη _ Αλβανός κατά την διάρκεια ελέγχου αποπειράθηκε να αποσπάσει με βία το όπλο Αστυνομικού.”

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.