Κατερίνη: Κύκλωμα μοίραζε με το τσουβάλι διπλώματα οδήγησης .

 

 

Η εγκληματική οργάνωση κατάφερνε και έβγαζε διπλώματα οδήγησης σε άτομα τα οποία δεν έφταναν ούτε μία φορά να μπουν σε όχημα, ενώ δεν έδιναν ούτε καν στις εξετάσεις για τα σήματα.

Υπάλληλοι της διεύθυνσης Μεταφορών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας αλλά και ιδιοκτήτες σχολών οδηγών στην Κατερίνη έπαιρναν χρήματα και με αυτόν τον τρόπο κατάφερναν να βγάζουν διπλώματα σε άτομα τα οποία δεν είχαν κάνει ούτε ένα μάθημα, με την ΕΛ.ΑΣ. να έχει διαπιστώσει ότι έχουν βγει περισσότερα από 300 διπλώματα μέχρι τώρα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τιμοκατάλογος, ήταν από 300 έως 3.000 ευρώ ενώ αποκαλύφθηκε ότι η συγκεκριμένη εγκληματική οργάνωση δεν μόνο διπλώματα οδήγησης για ΙΧ οχήματα, αλλά και επαγγελματικά διπλώματα.
Μάλιστα, η δράση της συγκεκριμένης οργάνωσης που έφταναν άτομα από την Ήπειρο ή την Κατερίνη για να βγάλουν δίπλωμα χωρίς να δώσουν τις απαραίτητες εξετάσεις.

 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Πηγή

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.