Κατερίνη: Κυνηγούσε με τσεκούρι και πριόνι άνδρα σε κεντρικό δρόμο της πόλης.

 

Βρείτε μας
Μέρα μεσημέρι ένας μεσήλικας κυνηγούσε έναν άλλον άνδρα, στο κέντρο της Κατερίνης, κρατώντας στο ένα χέρι τσεκούρι και στο άλλο ένα πριόνι. Αφοπλίστηκε από περαστικούς και συνελήφθη.
Πρωτοφανές περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας (29/11) στο κέντρο της Κατερίνης, όταν ένας μεσήλικας κυνηγούσε σε κεντρικό δρόμο της πόλης έναν άλλον άνδρα, κρατώντας ένα τσεκούρι και ένα πριόνι.
Το επεισόδιο συνέβη, όπως μεταδίδει το kapa-news.gr, στην οδό Αθ. Βασιλειάδη και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τελευταία στιγμή ο άνδρας αντιλήφθηκε ότι κάποιος τον κυνηγούσε και με έναν ελιγμό κατάφερε να τον αποφύγει.
Αστυνομικός κρατά το τσεκούρι και το πριόνι - Sputnik Ελλάδα, 1920, 29.11.2021
Αστυνομικός κρατά το τσεκούρι και το πριόνι
Ο άνδρας με το τσεκούρι και το πριόνι γλίστρησε και έπεσε, με συνέπεια να τον αφοπλίσουν περαστικοί που είδαν το περιστατικό και να καλέσουν την αστυνομία, η οποία τον συνέλαβε.

Οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν στην αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας για τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών και της συζύγου του καταδιωκόμενου, φαίνεται ότι ο άνδρας που τον κυνηγούσε, σχεδίαζε εδώ και καιρό την πράξη του, λόγω προηγούμενης διαμάχης μεταξύ τους.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο. το ιστολόγιο

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.