Καρδίτσα _ Η αποκάλυψη της μεγαλύτερης χασισοφυτείας εξελίχθηκε σε επική γκάφα της Αστυνομίας, ξερίζωσε 10.500 δενδρύλλια, τα οποία είχαν φυτευτεί νόμιμα.

Σε επική γκάφα της Ελληνικής Αστυνομίας εξελίχθηκε η υπόθεση με την αποκάλυψη της μεγαλύτερης χασισοφυτείας στα ελληνικά χρονικά με τα 10.564 δενδρύλλια στην περιοχή Καλλίθηρο της Καρδίτσας.

Για την υπόθεση συνελήφθη 44χρονος και η τοπική αστυνομία σχημάτισε σε βάρος του δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος, που περιλαμβάνει και έναν 24χρονο συγγενή του

.Η αποκάλυψη της μεγαλύτερης χασισοφυτείας εξελίχθηκε στην γκάφα της χρονιάς

Ωστόσο, ο φερόμενος ως κάτοχος της χασισοφυτείας έφερε τα πάνω- κάτω στον ανακριτή, λέγοντας ότι δεν έχει σχέση με την φυτεία που ανήκει στον 24χρονο, αλλά και ότι δεν πρόκειται για καλλιέργεια ναρκωτικών αλλά βιομηχανικών προϊόντων.

Ο ίδιος ο 44χρονος δεν είχε δικαίωμα να καλλιεργεί ούτε βιομηχανική κάνναβη εξ αιτίας παλιότερων δοσοληψιών με την δικαιοσύνη κι έτσι την 3,5 στρεμμάτων έκταση που είναι δηλωμένη στο Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης και Ελέγχου (Ο.Σ.Δ.Ε.) εκμεταλλεύεται ο 24χρονος.

Αποτέλεσμα εικόνας για κανναβη κλωστικη

Ο νεαρός -για τον οποίο δεν εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης- είναι δηλωμένος στα μητρώα καλλιεργητών και φέρεται να διαθέτει την προβλεπόμενη από το νόμο προέγκριση καλλιέργειας βιομηχανικής κάνναβης από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης!

Μετά από αυτά, ο 44χρονος αφέθηκε ελεύθερος, αλλά η υπόθεση θα έχει και συνέχεια, καθώς η Αστυνομία προχώρησε στο ξερίζωμα των 10.564 δενδρυλλίων, καταστρέφοντας στην ουσία μία νόμιμη καλλιέργεια.

Ο 24χρονος ιδιοκτήτης της φυτείας, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης της Καρδίτσας, προτίθεται να ασκήσει ένδικα μέσα κατά του δημοσίου καταθέτοντας αγωγή με την οποία θα ζητάει αποζημίωση.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.