Κάτοικος χωριού 300 ατόμων κατήγγειλε τα παιδιά που έπαιζαν μπάλα για… συνωστισμό!!!

Εικόνα αρχείου.
.
Τον μπελά τους από έναν συγχωριανό τους που φαίνεται ότι τρέμει τον κορωνοϊό βρήκαν τα παιδιά του χωριού Παρόρι του Δήμου Μυστρά στη Λακωνία, που πήγαν με τα ποδήλατά τους να παίξουν μπάλα στο γήπεδο ποδοσφαίρου της κοινότητας.

Ο κάτοικος του χωριού, που ο πληθυσμός του μετά βίας ξεπερνάει τα 300 άτομα, δεν δίστασε να ειδοποιήσει το αστυνομικό τμήμα Σπάρτης και να υποβάλλει καταγγελία για συνωστισμό και παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του ιού! Έτσι, το απόγευμα της Κυριακής έφτασαν στο χωριό οι αστυνομικοί.

Οι ανήλικοι ηλικίας 12 ως 15 χρόνων οδηγήθηκαν με τα… ποδήλατά τους στο τμήμα Σπάρτης, που απέχει πέντε χιλιόμετρα, καταγράφηκαν τα στοιχεία τους και ειδοποιήθηκαν οι γονείς τους στους οποίους έγιναν συστάσεις και υπέγραψαν για να παραλάβουν τα παιδιά, με όλα τα απαιτούμενα μέτρα προφύλαξης.

.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε ο εισαγγελέας Ανηλίκων Σπάρτης, αλλά δεν έγινε γνωστό αν επιβλήθηκαν πρόστιμα στους πιτσιρικάδες.
.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Protothema.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.