Ιερέας εμπλεκόμενος σε διακίνηση ναρκωτικών έριξε βιτριόλι σε επτά μητροπολίτες – Σοβαρά τραυματίες οι τρεις και ο αστυνομικός που τον συνέλαβε.

Ιερέας έριξε βιτριόλι σε επτά μητροπολίτες στη Μονή Πετράκη – Σοβαρά τραυματίες οι τρεις

moni-petraki33

Τραυματισμένος και ο αστυνομικός που συνέλαβε τον δράστη –

Πρόκειται για ιερέα που το Συνοδικό Δικαστήριο επρόκειτο να επικυρώσει την καθαίρεσή του – Εμπλεκόταν σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών

Επίθεση με βιτριόλι στους επτά Μητροπολίτες του συνοδικού δικαστηρίου που συνεδρίαζε στη Μονή Πετράκη έκανε ιερέας, ο οποίος είχε καθαιρεθεί και το δικαστήριο επρόκειτο να επικυρώσει την ποινή της καθαίρεσης..
.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο ιερέας- δράστης ανήκει στη Μητρόπολη Βέροιας και εμπλεκόταν σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών.Από την επίθεση τραυματίας είναι και ο αστυνομικός που συνέλαβε τον δράστη.
.
Ο δράστης έριξε δύο μπουκαλάκια καυστικό υγρό στα θύματά του.
Στο Συνοδικό δικαστήριο μετέχουν οι μητροπολίτες Κηφισιάς, Γλυφάδας, Δρυϊνουπόλεως, Αρτης, Κασσανδρείας, Γουμενίσσης και Ζακύνθου.
.
Τουλάχιστον δύο εκ των Μητροπολιτών έχουν εγκαύματα στα μάτια. Το ΕΚΑΒ διακόμισε  πέντε εξ αυτών (Κηφισιάς, Γλυφάδας, Δρυινουπόλεως, Κασανδρείας και Ζακύνθου) στο Λαϊκό Νοσοκομείο που εφημερεύει, ωστόσο οι γιατροί αξιολόγησαν ότι έπρεπε να αντιμετωπισθούν από τη μονάδα εγκαυμάτων του ΚΑΤ.
.
Οι άλλοι δύο ιεράρχες πήγαν στο νοσοκομείο με ιδιωτικά μέσα. Σοβαρά τραυματίες είναι σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες οι μητροπολίτες Γλυφάδας, Ζακύνθου και Κηφισιάς.
.
Στο νοσοκομείο μεταβαίνει αυτή την ώρα ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, αλλά και  ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας των ιεραρχών.
moni-petraki__9_
moni-petraki__2_
moni-petraki__4_
moni-petraki__8_
moni-petraki__5_
moni-petraki__7_
moni-petraki__8_
moni-petraki__7_
moni-petraki__5_
moni__1_
moni__2_
moni__3_
moni__4_
moni__5_

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Πηγή

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.