Θρακομακεδόνες: Έδεσαν το ζευγάρι το χτύπησαν και άρπαξαν μετρητά και τιμαλφή.

Εικόνα αρχείου.

 

 Τρεις κακοποιοί έδεσαν και λήστεψαν ζευγάρι

Οι δράστες είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, φορούσαν γάντια και με απειλές και χρήση βίας ζητούσαν από το ζευγάρι να τους αποκαλύψει που έχει χρήματα.

Στιγμές τρόμου έζησε το βράδυ της Παρασκευής (18/2) ένα ζευγάρι μέσα στο σπίτι του στους Θρακομακεδόνες, όταν τρεις ληστές  εισέβαλαν στη μονοκατοικία για να κλέψουν.

Οι δράστες έδεσαν το ανδρόγυνο, το χτύπησαν και άρπαξαν μετρητά και τιμαλφή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι τρεις κακοποιοί μπήκαν στη μονοκατοικία λίγο μετά τις 21.00 το βράδυ, τους αιφνιδίασαν με την απειλή μαχαιριού ενώ με τη χρήση βίας οδήγησαν τον 60χρονο που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο μπαλκόνι στο εσωτερικό της μονοκατοικίας.

Μετά ακινητοποίησαν την 47χρονη συντροφό του, τους φίμωσαν (τους έκλεισαν με ταινία στόμα και μάτια), τους έδεσαν και τους χτύπησαν. Οι δράστες είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, φορούσαν γάντια και με απειλές και χρήση βίας ζητούσαν από το ζευγάρι να τους αποκαλύψει που έχει χρήματα. Επίσης, δεν μιλούσαν ελληνικά, και είπαν κάποιες λέξεις σε σπαστά αγγλικά.

Οι δράστες έμειναν στο σπίτι περίπου μέχρι τις 23.00 το βράδυ, και λίγο αργότερα το ζευγάρι κατάφερε να λυθεί και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Και οι δυο μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας και μάλιστα η γυναίκα που έφερε τα περισσότερα χτυπήματα υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων.

Οι δράστες αφαίρεσαν λίγα χρήματα, κοσμήματα, έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και ένα κινητό τηλέφωνο. Η Ασφάλεια πήρε κατάθεση από τα θύματα και προσπαθεί να συγκεντρώσει στοιχεία για τους δράστες της άγριας ληστείας.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

 

Πηγή: ΕΡΤ

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.