Συνελήφθη χθες (25 Απριλίου 2025) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κιλκίς, ένας αλλοδαπός άνδρας, για διακίνηση και αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος άνδρας και σε έρευνα που έγινε σε διαμέρισμα που χρησιμοποιούσε ως «καβάτζα», με τη συνδρομή και του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών «Vector» της Υποδιεύθυνσης Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων Βορείου Ελλάδος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• 28 συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 1 κιλού και 636 γραμμαρίων και
• 38 μικροδέματα (φιξάκια) με κοκαΐνη, έτοιμα για διακίνηση.
Συνολικά κατασχέθηκαν 66 συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 1 κιλού και 675,1 γραμμαρίων.
Επιπλέον στο διαμέρισμα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των (4.400) ευρώ, 3 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και πλήθος νάιλον συσκευασιών.
Σε έρευνα που έγινε στην οικία του, που βρίσκεται στην ίδια πολυκατοικία, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (3.020) ευρώ. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 865 ευρώ.
Κατασχέθηκε και ένα όχημα που χρησιμοποιούσε για την παράνομη δραστηριότητά του.Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
Με πληροφορίες από
Karissa.gr