Θεσσαλονίκη: Ρομά κατηγορείται ότι βίαζε την ανιψιά του και την απειλούσε για να παντρευτεί συγγενή της.

Εικόνα αρχείου.

 

Φρικιαστικές στιγμές φέρεται να ζούσε μια 22χρονη στη Θεσσαλονίκη.Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στις Αρχές, έπεσε θύμα βιασμού από τον 42χρονο θείο της ενώ παράλληλα έφτασε σε σημείο να την απειλήσει ακόμη και με όπλο, προκειμένου να παντρευτεί τον γιο του και ξάδερφό της!

Ο 42χρονος συνελήφθη χθες το μεσημέρι και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης αναφέρει:

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, μεσημβρινές ώρες χθες (17-02-2023) σε περιοχή της Ευκαρπίας, 42χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, απειλή και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Προηγήθηκε καταγγελία 22χρονης ημεδαπής, σύμφωνα με την οποία ο ανωτέρω (θείος της) κατά το χρονικό διάστημα από μέσα Ιανουαρίου 2023 έως μέσα Φεβρουαρίου 2023, με λεκτικές απειλές, με απειλές με πυροβόλο όπλο και με σωματική βία προσπάθησε να την οδηγήσει σε εξαναγκαστικό γάμο με το γιο του, ενώ παράλληλα την εξανάγκασε να επιβιβαστεί επανειλημμένα σε όχημά του προβαίνοντας σε ασελγείς και γενετήσιες πράξεις, κατά περίπτωση, σε βάρος της.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ.

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Με πληροφορίες από

.

Πηγή

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.