Θεσσαλονίκη: Γιος έκλεβε αντικείμενα από τις επιχειρήσεις του πατέρα του και τα πουλούσε!

Εικόνα αρχείου.

 

 

 

Αντικείμενα που είχαν κλαπεί από το θύμα βρέθηκαν στην κατοχή ενός 66χρονου

Θύμα κλοπής από τον ίδιο του τον γιο έπεσε ένας 60χρονος Αιγύπτιος στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ο γιος μαζί με άλλα άτομα έκλεψαν αντικείμενα από καταστήματα και εταιρεία της ιδιοκτησίας του στις περιοχές της Τούμπας, της Πυλαίας και της Καλαμαριάς από τον Οκτώβριο του 2022 έως και τις 13 Φεβρουαρίου 2023

Μάλιστα, ένας 66χρονος ημεδαπός συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας-Χορτιάτη, για την αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος που αφορούν την παραπάνω υπόθεση. Συγκεκριμένα, σε καταστήματα εξοπλισμών εστίασης ιδιοκτησίας του εντοπίσθηκαν επαγγελματικά ψυγεία, τα οποία διέθετε προς πώληση ενώ είχαν κλαπεί από τον 60χρονο.

Ο συλληφθείς θα οδηγθεί στον Εισαγγελέα ενώ έχει σχηματιστεί δικογραφία και σε βάρος του γιου και των συνεργών του.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ.

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Με πληροφορίες από

.

 

Πηγή

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.