Θεσσαλονίκη: Βρήκαν κλεμμένους κινητήρες αυτοκινήτων από Ιταλία και Ολλανδία.

 

Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο ειδικού επιχειρησιακού σχεδιασμού για την αντιμετώπιση κλοπών οχημάτων, καθώς και αποκομμένων τμημάτων αυτών, πραγματοποίησαν στοχευμένους ελέγχους σε μάντρες και συνεργεία αυτοκινήτων.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε σε εταιρεία εμπορίας ανταλλακτικών στην περιοχή της Πυλαίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε (5) κλεμμένοι κινητήρες αυτοκινήτων, οι δύο εκ των οποίων από Ιταλία και Ολλανδία και οι υπόλοιποι τρεις από την περιοχή της Αττικής.

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του 45χρονου ιδιοκτήτη της επιχείρησης για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, η οποία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του όμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Πηγή

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.