Θεσσαλονίκη: Ανήλικος καλλιεργούσε σε αυτοσχέδιο θερμοκήπιο κάνναβη.(vid.)

 

ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ ΜΕ 99 ΔΕΝΔΡΥΛΛΙΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ ΜΕ 99 ΔΕΝΔΡΥΛΛΙΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ (VID)

Σε δύσβατο σημείο κοντά στο σπίτι του, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, ο 17χρονος καλλιεργούσε 99 δενδρύλλια κάνναβης – Τι κατασχέθηκε

Στη σύλληψη ενός ανήλικου ημεδαπού, 17 ετών, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, προχώρησαν χθες το μεσημέρι σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος ανήλικος και διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε αυτοσχέδιο θερμοκήπιο σε δύσβατο σημείο κοντά στο σπίτι του συνολικά 99 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 140 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Στον ίδιο χώρο βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν 894 γραμμάρια φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης και 5 υπολείμματα ριζικών συστημάτων δενδρυλλίων κάνναβης.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Δείτε βίντεο που ανήρτησε για την υπόθεση η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας στο facebook:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.