Θεσσαλία: Χειροπέδες σε αστυνομικό από το Εσωτερικών Υποθέσεων.

Εικόνα αρχείου.

Κατηγορείται για πλαστογραφία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Ένας αστυνομικός από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, συνελήφθη χθες το πρωί, αστυνομικός κατηγορούμενος για πλαστογραφία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Χειροπέδες σε αστυνομικό από το Εσωτερικών Υποθέσεων

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο κατηγορούμενος υπηρετώντας σε Γραφείο Όπλων υπηρεσίας της Θεσσαλίας προέβη σε 13 περιπτώσεις, στην έκδοση αδειών πώλησης και αγοράς κυνηγετικών όπλων, οι οποίες, είτε έφεραν πλαστογραφημένες υπογραφές, είτε είχαν διορθώσεις ως προς τα συμβαλλόμενα μέρη, είτε δεν βρέθηκαν οι ατομικοί φάκελοι των συμβαλλομένων μερών.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της έρευνας, βρέθηκε και κατασχέθηκε κυνηγετικό όπλο, για το οποίο δεν είχαν πραγματοποιηθεί από τον συλληφθέντα οι απαραίτητες υπηρεσιακές ενέργειες, για την παραλαβή και καταχώριση του, ενώ παράλληλα βρέθηκαν στο τηρούμενο αρχείο εκδοθείσες άδειες αγοράς και κατοχής του όπλου καταφανώς πλαστές.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Με πληροφορίες από

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.