Η “κιθάρα” που ”έπαιξε” θάνατο _ Οι δύο βασικοί ύποπτοι για τη δολοφονία του Βασίλη Στεφανάκου.

Είναι ένα έγκλημα που φέρνει ξανά στην επιφάνεια τον ασίγαστο πόλεμο των αντίπαλων συμμοριών. Όλα δείχνουν ότι στη δολοφονία πήραν μέρος περισσότερα από δύο άτομα. Ο Βασίλης Στεφανάκος, σύμφωνα με την αστυνομία, ήταν το θύμα ενός συμβολαίου θανάτου από γνωστό νονό της νύχτας, αντίπαλό του και ορκισμένο εχθρό του. Η… κιθάρα, η οποία αποδείχθηκε καλάσνικοφ και ο τρόπος που έδρασαν οι δολοφόνοι δείχνει μια καλοστημένη επιχείρηση θανάτου.

Αποτέλεσμα εικόνας για dolofonia stefanakoy

Είναι πολύ πιθανό οι δράστες να μην ήταν μόνο δύο αλλά στην επιχείρηση δολοφονίας του 58χρονου Βασίλη Στεφανάκου να πήρε μέρος μια ολόκληρη ομάδα. Οι εκτελεστές του Βασίλη Στεφανάκου ήταν δύο. Πλησίασαν το θύμα τους την ώρα που εκείνος, λίγο μετά τις επτά το απόγευμα της Τετάρτης έμπαινε στο αυτοκίνητό του. Την ώρα που καθόταν στη θέση του οδηγού η πόρτα του συνοδηγού άνοιγε. Ένα άτομο το οποίο είχε κατέβει από τη θέση του συνοδηγού μιας μηχανής μεγάλου κυβισμού έχοντας στην πλάτη μια θήκη κιθάρας αποδείχθηκε πως δεν ήταν μουσικός.

Ο άνδρας φέρεται να έβγαλε από τη θήκη ένα υποπολυβόλο τύπου καλάσνικοφ, με αυτό στο ένα χέρι άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού, το σήκωσε και άδειασε τον γεμιστήρα στο κορμί του 58χρονου.

Αποτέλεσμα εικόνας για dolofonia stefanakoy

Ποιους “βλέπει” πίσω από τη δολοφονία η ΕΛ.ΑΣ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από την πρώτη στιγμή οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. άρχισαν να αναζητούν τους δολοφόνους ανάμεσα στα λεγόμενα “πληρωμένα πιστόλια”, τους ανθρώπους εκείνους που δρουν για λογαριασμό νονών της νύχτας εκτελώντας συμβόλαια θανάτου.

Λόγω του “στόχου” που επιλέχθηκε έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. λένε ότι πρόκειται για επαγγελματίες οι οποίοι ίσως ήρθαν ακόμη και από το εξωτερικό.

Ήρθαν ωστόσο εκτελώντας εντολή άλλου.

Οι αστυνομικοί “βλέπουν” πίσω από την εντολή δύο άτομα.

Στη δολοφονία ωστόσο υπάρχει ένας βασικός ύποπτος. Πρόκειται για έναν 44χρονος γνωστό με διάφορα παρατσούκλια, όπως “καράφλας”, “σαμπρέλας” ή ακόμη και “Νταίζη”. .

Στο παρελθόν υπάρχουν ενδείξεις ότι ο 44χρονος και ο 58χρονος είχαν έρθει σε ανοιχτή ρήξη. Υπάρχουν δολοφονίες ατόμων που συνδέονται είτε με τον έναν είτε με τον άλλο, αλλά και βομβιστικές επιθέσεις σε βάρος επιχειρήσεων.

Είναι γνωστή η κόντρα επί χρόνια του Βασίλη Στεφανάκου ωστόσο και με νονό της Ελευσίνας, όπως αποκαλείται, παρά το γεγονός ότι οι δύο άνδρες φαινόταν τον τελευταίο καιρό να τα είχαν βρει μεταξύ τους

.Αποτέλεσμα εικόνας για dolofonia stefanakoy

Σε κάθε περίπτωση, εκτός από τους ηθικούς αυτουργούς οι αστυνομικοί ερευνπύν και για τους φυσικούς δράστες της δολοφονίας. Οι έρευνες στην περιοχή από το Χαϊδάρι ως την Ελευσίνα και τον Ασπρόπυργο, όπου φάνηκαν να κατευθύνονται τα δύο άτομα με τη μηχανή δεν έχουν σταματήσει ούτε στιγμή.

Εξετάζονται από τα πρώτα λεπτά μετά τη δολοφονία όλα τα πλάνα από κάμερες επιχειρήσεων αλλά και διαχείρισης της κυκλοφορίας τόσο στη λεωφόρο Αθηνών, όσο όμως και σε δρόμους που μπορεί να χρησιμοποίησαν οι δράστες κατά τη διαφυγή τους.

newsit.gr(18.01.2018)

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.