Ερέτρια: Δύο αδέρφια από το Μενίδι και ενας τρίτος οι δραστες της ληστείας στον Opap Play.

 

 

 

 Συνελήφθησαν και οι τρείς δράστες της ληστείας του Play Opap στην Ερέτρια – Ποιοι είναι οι εθελοντές που τους καταδίωξαν

Ερέτρια Ληστεία
Άκρως επιτυχημένη και άμεση η επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων το βράδυ του Σαββάτου. – Μέσα σε λίγες ώρες συνελήφθησαν και οι τρεις δράστες της ένοπλης ληστείας από το κατάστημα Play Opap στην Ερέτρια.

 

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε λίγο μετά τις 20.20 το βράδυ του Σαββάτου σε κατάστημα Play Opap.

Οι δυο από τους τρεις δράστες της ένοπλης ληστείας σε κατάστημα Play Opap στην Ερέτρια συνελήφθησαν από άνδρες της ομάδας ΟΠΚΕ Χαλκίδας και του Α.Τ Ερέτριας .

Πρόκειται για νεαρά άτομα τα οποία διαμένουν στο Μενίδι Αττικής ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας είναι αδερφός του τρίτου δράστη ο οποίος συνελήφθη λίγο μετά τις 01.00 τα ξημερώματα της Κυριακής από αστυνομικούς του ΑΤ Ερετρίας σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες.

Ο εν λόγω αφού κρύφτηκε κάτω από ένα παρκαρισμένο λεωφορείο, μετά από αρκετή ώρα άρχισε να περιπλανιέται στην Ερέτρια προσπαθώντας να διαφύγει από την περιοχή, όταν περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος τον εντόπισε και τον συνέλαβε.

Υπενθυμίζουμε ότι οι δύο δράστες αφού έσπασαν την τζαμαρία, μπούκαραν στο κατάστημα, έβγαλαν το όπλο και φώναξαν ληστεία.

Ληστεία Ερέτρια Play Opap

Η έντρομη υπάλληλος μόλις αντιλήφθηκε το τι συμβαίνει μπήκε σε ένα δωμάτιο του καταστήματος.

Οι δύο δράστες αμέσως πήγαν στην ταμειακή μηχανή και αφαίρεσαν ότι ποσό υπήρχε μέσα και αποχώρησαν.

Έξω από το κατάστημα υπήρχε ακόμη ένας συνεργός οδηγός του οχήματος διαφυγής τους.

Οι τρεις δράστες αμέσως διέφυγαν από το σημείο. Συγκεκριμένα τα δύο με ένα ΙΧ επιβατικό όχημα μάρκα Seat Leon ενώ το τρίτο άτομο διέφυγε πεζό καθώς δεν πρόλαβε να επιβιβαστεί στο όχημα.

Συνελήφθη και ο τρίτος δράστης της ληστείας του Play Opap στην Ερέτρια
Οι δύο εθελοντές που αψήφησαν τον κίνδυνο και καταδίωξαν τους δράστες

Μάλιστα οι εθελοντές Χαράλαμπος Στάθης από την ομάδα ΕΣΔΔΕ και ο Κωνσταντίνος Λεμπέσης εθελοντής των fetes club 4×4 οι οποίοι είδαν από την αρχή το περιστατικό κυνήγησαν για αρκετά μέτρα τους δύο δράστες αψηφώντας τον κίνδυνο μέχρι που ο ένας εγκλωβίστηκε σε σημείο όπου ο Δήμος Ερέτριας πραγματοποιεί έργα αυτή την περίοδο, παρόλαυτα κατάφερε να ξεφύγει ενώ ο δεύτερος επιβιβάστηκε στο όχημα διαφυγής.

Ληστεία Ερέτρια Play Opap

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το όπλο που χρησιμοποίησαν εντοπίστηκε λίγα μέτρα μακριά από το κατάστημα κοντά στο σημείο της καταδίωξης του ενός από τους δράστες ενώ πρόκειται πιθανότατα για άτομα ηλικίας 16-18 ετών.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Με πληροφορίες από

 

Πηγή

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.