Επιστροφή κρατήσεων του Τ.Π.Δ.Υ. για όσους δεν το έχουν αιτηθεί με την διαγραφή τους.

 

Σύμφωνα με ενημέρωση από το πρώην Τ.Π.Δ.Υ.

Οι συνάδελφοι οι οποίοι έχουν διαγραφεί από το εν λόγω ταμείο, προκειμένου να τους επιστραφεί το ποσό των 5 ετών το οποίο δικαιούνται βάση νόμου , πρέπει να στείλουν ταχυδρομικώς αίτηση με τα πλήρη στοιχειά ταυτότητας τους (Α.Γ.Μ., Βαθμός, Επώνυμο, Όνομα, Πατρώνυμο,ημ/νία γεν. ) μαζί με την διεύθυνση κατοικίας τους και τηλέφωνο , στην οποία αίτηση να αναγράφουν :

Παρακαλώ όπως μου επιστραφούν οι ασφαλιστικές μου εισφορές μέχρι την ημερομηνία διαγραφής μου από την ασφάλιση μου στο Ε.Τ.Ε.Α.Ε.Π” .

Μαζί με την αίτηση πρέπει να υποβληθούν ως συνημμένα το απόκομμα μισθοδοσίας στο οποίο φαίνεται η λήξη κράτησης του ταμείου καθώς και φωτοτυπία της  πρώτης σελίδας βιβλιαρίου τραπέζης όπου φαίνεται το IBAN του λογαριασμού.
Τα ανωτέρω έγγραφα τα στέλνουν ταχυδρομικώς στο Ε.Τ.Ε.Α.Ε.Π.  – ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΣΟΔΩΝ – Α’ Δ/ΝΣΗ ΕΦΑΠΑΞ ΠΑΡΟΧΩΝ , οδός Σταδίου 31 Αθήνα , ΤΚ 15559.

Για περισσότερες πληροφορίες όποιος επιθυμεί να επικοινωνήσει με το 210  32 70 500.

ΕΜΑΣ/poliicenet.gr

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.