Διαβάστε το πρώτο μέρος από το σ.ν. για το νέο βαθμολόγιο – Ένα βαθμό πάνω όλοι ..

Το νέο βαθμολόγιο για τους αστυνομικούς, αξιωματικούς και χαμηλόβαθμο προσωπικό, σήκωσε τους τελευταίους μήνες μεγάλη συζήτηση. Αμφισβήτηση, αντεγκλήσεις, δυσπιστία για και προς όλους.

Το νέο βαθμολόγιο για τους αστυνομικούς, αξιωματικούς και χαμηλόβαθμο προσωπικό, σήκωσε τους τελευταίους μήνες μεγάλη συζήτηση. Αμφισβήτηση, αντεγκλήσεις, δυσπιστία για και προς όλους.

Το bloko.gr δημοσιεύει σήμερα το πρώτο μέρος από το επίμαχο σ.ν., προκειμένου το αναγνωστικό κοινό να σχηματίσει ακριβή γνώμη και γνώση για το τι μέλλει γενέσθαι. Η γενική διαπίστωση είναι, όπως προφανώς προκύπτει, είναι πως η πρόθεση είναι ν’ αποκτήσουν όλοι ένα βαθμό πάνω. Το πρόβλημα όμως είναι η οικονομική αποτίμηση, καθώς κατ’ άλλους το κόστος εφαρμογής ανέρχεται σε περίπου 15.000.000 ευρώ, κατ΄άλλους φτάνει στα 40.000.000, με αποτέλεσμα και με δεδομένο πως δεν έχει αυξηθεί ο ετήσιος αστυνομικός προϋπολογισμός να καθίσταται υπό εξέταση από το κυβερνητικό οικονομικό επιτελείο η αναθεώρηση του. Εάν δε συνυπολογιστούν οι προσλήψεις για την πανεπιστημιακή αστυνομία, μ’ ένα επαλαμβάνουμε παγωμένο και παγιωμένο προϋπολογισμό, το πρόβλημα γίνεται ακόμα δυσκολότερο.
Διαβάστε σήμερα το πρώτο μέρος και θ’ ακολουθήσουν δημοσιεύματα για την εξέλιξη των αστυφυλάκων ανακριτικών καθηκόντων, των μη ανακριτικών και αρκετές διατάξεις με πολύ ενδιαφέρουσες τροποποιήσεις.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Πηγή

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.