Διέθεσαν ληγμένα τρόφιμα με επικάλυψη της παλιάς ημερομηνίας στους σπουδαστές της Σχολής Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.

 

Καταγγελία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, για τη διάθεση στη Σχολή Αξιωματικών της ΕΛΑΣ , ληγμένων τροφίμων, με επικάλυψη της ημερομηνίας λήξης στις συσκευασίες με αυτοκόλλητες ετικέτες και νέα ημερομηνία

Με κοινοποίηση στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, η Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, απέστειλε επιστολή και ενημερώνει για το περιστατικό με τα ληγμένα τρόφιμα στους σπουδαστές της Σχολής Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ, ενώ όπως σημειώνει προτίθεται να κινηθεί και νομικά για την προστασία των νέων Υπαστυνόμων της ΕΛ.ΑΣ

Όπως σημειώνουν οι συνδικαλιστές, “.. με την παρούσα επιστολή μας θέλουμε να σας ενημερώσουμε (γιατί πιστεύουμε ότι σας έχουν αποκρύψει) το τι συμβαίνει στην Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με την σίτιση των Δοκίμων Υπαστυνόμων. Συγκεκριμένα βρέθηκαν τρόφιμα τα οποία δόθηκαν προς κατανάλωση με ληγμένη ημερομηνία λήξης άλλα και με επικολλημένη νέα, πάνω στην παλιά, ημερομηνία λήξης, κάποια εκ των οποίων καταναλώθηκαν αφού δεν εντοπίστηκαν εγκαίρως.

Είμαστε βέβαιοι ότι κανείς δεν θα διέθετε τρόφιμα με ληγμένη ή παραποιημένη ημερομηνία για κατανάλωση στην οικογένεια του, αυτό θα μπορούσε να συμβεί μόνο στην Σχολή Αξιωματικών αφού αντιμετώπισαν το ζήτημα λέγοντας μας “ότι πρόκειται για μία αστοχία”.

Μιλάμε ότι η ανευθυνότητα δεν έχει τέλος και αυτό είναι απόρια μιας ιδιότυπης ασυλίας που έχουν κάποιοι στην Σχολή Αξιωματικών αφού πιστεύουν ότι η πολιτική συγκυρία λειτουργεί ως ασπίδα για κάθε είδους “αστοχία” και παράλειψη.

Είναι απορίας άξιο ότι η Διοίκηση της Σχολής δεν ενημέρωσε ως όφειλε αποκρύβοντας τόσο από τον Ακαδημιάρχη Υποστράτηγο κ. Αϊβαζίδη Αβραάμ όσο και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας για το μείζων αυτό θέμα αφού αμφότεροι ενημερώθηκαν από την Ένωση μας.

Η Ένωση μας θα ενημερώσει ως οφείλει κάθε αρχή προκειμένου να προστατευθεί η υγεία των συναδέλφων μας. Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες”, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση – καταγγελία των Αστυνομικών .

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Nantiareport.gr

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.