Βασιλικό Ευβοίας : Γάζωσαν» με 14 σφαίρες το αυτοκίνητο αξιωματικού της Ασφάλειας.

Εικόνα αρχείου.



 ΕΛΑΣ: «Γάζωσαν» με 14 σφαίρες σπίτι & αυτοκίνητα αξιωματικού της Ασφάλειας.



Στόχος ενόπλων έγινε το σπίτι αξιωματικού της Ασφάλειας Χαλκίδας τα ξημερώματα της Κυριακής στο Βασιλικό Ευβοίας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, άγνωστοι πέρασαν έξω από το σπίτι της οικογένειας του αξιωματικού στις 2.30 τα ξημερώματα και «γάζωσαν» με 14 σφαίρες το αυτοκίνητο του ίδιου και της συζύγου του.

Την ώρα της ένοπλης επίθεσης ο αξιωματικός βρισκόταν μέσα στο σπίτι μαζί με την οικογένειά του.

Μόλις άκουσε τους πυροβολισμούς αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι εντόπισαν συνολικά 14 κάλυκες που μεταφέρθηκαν για εργαστηριακή εξέταση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Το περιστατικό σήμανε συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ., καθώς κρίνεται ως εξαιρετικά σοβαρό, ενώ δεν αποκλείεται να ασχοληθούν με την υπόθεση και υπηρεσίες από την Αθήνα.

 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο

 

Πηγή

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.