Αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη σε κτήριο της Δημοτικής Αστυνομίας Αθηνών.

Εικόνα Google maps

Συναγερμός λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου στη Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας

Μικρής ισχύος έκρηξη σημειώθηκε στην είσοδο του παραρτήματος των γραφείων της Δημοτικής Αστυνομίας στην οδό Κίου 5 στην Κυψέλη.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρές φθορές στην είσοδο των γραφείων. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός με γκαζάκια.

Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις που διενεργούν έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Πηγή

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.