Αστυνομικοί προσοχή _ Κλειδί Χειροπέδων στα Κορδόνια……Πατέντα που μπορεί να σκοτώσει……

 

Πρόσφατα είδαμε μία αρκετά έξυπνη και απλή πατέντα που θεωρούμε άξια αναφοράς. Όπως φαίνεται και από το τίτλο του άρθρου μας, δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα κλειδί χειροπέδων προσαρμοσμένο στα κορδόνια των παπουτσιών, ακριβώς όπως βλέπετε στην επόμενη φωτογραφία.

Πηγή: ScamStuff.com

Σε διάφορα άρθρα μας έχουμε τονίσει τη σπουδαιότητα του να έχουμε μαζί μας πάντα μέσα διαφυγής από μία πιθανή απαγωγή ή άλλη παράνομη κράτηση. Ένα από αυτά τα αντικείμενα είναι και το κλειδί χειροπέδων. Πρόσφατα είδαμε κάποιον να έχει κολλήσει με θερμοσυστελλόμενο πλαστικό ένα τέτοιο μικρό κλειδί στην άκρη από τα κορδόνια του και το θεωρούμε μία έξυπνη ιδέα.

Πηγή: SlyOyster.com

Μία σύντομη έρευνα στο διαδίκτυο μας αποκαλύπτει ότι αυτή η πατέντα είναι τόσο διαδεδομένη που ήδη έχουν αρχίσει να εμφανίζονται και εταιρίες που κατασκευάζουν κλειδιά που μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν στα κορδόνια. Βλέπετε για παράδειγμα ένα τέτοιο κλειδί στη παρακάτω φωτογραφία όπου ασφαλίζει στα κορδόνια συμπιέζοντας το με μία πένσα, και διαθέτει και κάλυμμα για να μην είναι άμεσα ορατό.

Πηγή: ArmyNavyOutdoors.com

Σίγουρα ήταν μία πρωτότυπη ιδέα και πιστεύουμε ότι είναι πολύ χρήσιμη, ειδικά εάν κινείστε σε επικίνδυνες περιοχές. Ένα ακόμα παράδειγμα από ένα έτοιμο κλειδί χειροπέδων για κορδόνια είναι και το επόμενο. Και εδώ βλέπουμε ότι έχει κάλυμμα που του προσφέρει απόκρυψη.

Πηγή: Pinterest.com
Αποτέλεσμα εικόνας για κλειδι χειροπεδας σε φερμουαρ

Κλείνοντας, η πατέντα αυτή μπορεί να υλοποιηθεί είτε με ένα φτηνό πλαστικό κλειδί χειροπέδων και ένα θερμοσυστελλόμενο πλαστικό ή μονωτική ταινία, είτε με κάτι έτοιμο όπως αυτά που είδαμε παραπάνω. Σε κάθε περίπτωση είναι μία χρήσιμη πατέντα να γνωρίζει κανείς καθώς, υπό συγκεκριμένες περιπτώσεις, μπορεί κυριολεκτικά να σου σώσει τη ζωή.

Πηγή: ScamStuff.com
defensegr.wordpress.com
uniformnews.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.