Ανδρας έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε αστυνομικό προκειμένου να μην συλληφθεί στο λιμάνι του Κισσάμου Χανίων Κρήτης.

Εικόνα αρχείου.

 

 

 

Προσηλωμένοι στο καθήκον, προκειμένου να συλλάβουν ένα άτομο εναντίον του οποίου είχε υποβληθεί μήνυση, δύο αστυνομικοί στην Κίσσαμο, παρά το ότι κινδύνευσαν να τραυματιστούν σοβαρά.

Το επεισοδιακό περιστατικό εκτυλίχθηκε στο λιμάνι της Κισσάμου, όταν οι δύο αστυνομικοί εντόπισαν άτομο που είχε υποβληθεί μήνυση σε βάρος του και το πλησίασαν για να το οδηγήσουν στο Τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον συλλάβουν, ωστόσο ο συγκεκριμένος έβγαλε μαχαίρι και τους επιτέθηκε, τραυματίζοντάς τον έναν ελαφρά -όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές- αν και λίγο έλειψε να του στοιχίσει το ένα του μάτι.

Η εκπαίδευση και ο επαγγελματισμός τους από τη μία, αλλά και η αυταπάρνηση και προσήλωση στο καθήκον από την άλλη, τους οδήγησαν τελικά στη σύλληψη του ατόμου, για το οποίο πλέον, εκτός της μήνυσης σε βάρος του, θα απαγγελθούν και κατηγορίες για την επίθεση εναντίον των αστυνομικών.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Με πληροφορίες από

 

 

Πηγή

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.