Ανήλικος 15χρονος δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από αλλοδαπό μέσα στο τραμ.

Σεξουαλική παρενόχληση από αλλοδαπό μέσα στο τραμ που εκτελούσε το δρομολόγιο Γλυφάδα- Πειραιάς, δέχτηκε 15χρονος μαθητής

Εικόνες αρχείου.

Σεξουαλική παρενόχληση από αλλοδαπό μέσα στο τραμ δέχτηκε χθες το βράδυ ένας 15χρονος μαθητής.

Το τραμ εκτελούσε το δρομολόγιο Γλυφάδα- Πειραιάς. Ο μαθητής μπήκε στο συρμό στη στάση Βεργωτή. Όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς τότε τον πλησίασε ο 36χρονος αλλοδαπός, τον έπιασε από τη μέση, τον τράβηξε προς το μέρος του, και του έκανε άσεμνες χειρονομίες.

Ο ανήλικος αν και αιφνιδιάστηκε, αντέδρασε και έσπρωξε τον αλλοδαπό.

Στην επόμενη στάση κατέβηκε από το τραμ και τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση. Περιέγραψε στον αστυνομικό τα χαρακτηριστικά του δράστη και τα ρούχα που φορούσε.

Όταν το τραμ έφτασε στη στάση Εδέμ στο Π. Φάληρο, άνδρες μπήκαν και ερεύνησαν τα βαγόνια. Εντόπισαν τον ύποπτο, και τον μετέφεραν στο Τ. Ασφαλείας Π. Φαλήρου. Λίγο αργότερα ήρθε και ο μαθητής ο οποίος στο πρόσωπο του αναγνώρισε τον δράστη που τον παρενόχλησε σεξουαλικά. Ο 35χρονος Πακιστανός συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Πηγή: lawandorder.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.