Ανήλικοι Ρομά επιτέθηκαν σε Πακιστανούς τους μαχαίρωσαν και τους λήστεψαν.

.

Εικόνα αρχείου.

.

 



Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ Ρομά και Πακιστανών – Συλλήψεις από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.



Κατά τις βραδινές ώρες των Χριστουγέννων σημειώθηκε άγρια συμπλοκή μεταξύ Ρομά και αλλοδαπών στην ευρύτερη πειροχή των Δυτικών προαστίων.
Ρομά με ρόπαλα

Κατά τις βραδινές ώρες των Χριστουγέννων σημειώθηκε άγρια συμπλοκή μεταξύ Ρομά και αλλοδαπών στην ευρύτερη πειροχή των Δυτικών προαστίων.

Ειδικότερα, στην περιοχή του Μπουρναζίου, επί της οδού Αγ. Παρασκευής 72, «βγήκαν» τα μαχαίρια, όταν μια ομάδα Ρομά επιτέθηκε σε μια ομάδα ατόμων πακιστανικής καταγωγής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τη βίαιη επίθεση, οι Ρομά λήστεψαν και απέσπασαν πορτοφόλια, κινητά τηλέφωνα και άλλα προσωπικά αντικείμενα από τους αλλοδαπούς, καταφέρνοντας μάλιστα να τους τραυματίσουν σοβαρά.

Στο σημείο κατέφθασαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ, όπου παρείχαν τις Α’ Βοήθειες στους μαχαιρωμένους σε σώμα και κεφάλι τραυματίες και στην συνέχεια τους διακομισαν στο πλησιέστερο νοσοκομείο για τα περαιτέρω.

Αφού οι τραυματίες έλαβαν την απαραίτητη υγειονομική φροντίδα, μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Περιστερίου για κατάθεση.

Ξημερώματα Κυριακής, ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Δυτικής Αττικής, η οποία είχε συλλέξει τις απαραίτητες πληροφορίες για το περιστατικό, κατάφερε ύστερα από επιστάμενες αναζητήσεις και μεθοδευμένες κινήσεις να εντοπίσει τους δύο δράστες Ρομά. 

Οι δύο ανήλικοι δράστες φορώντας χειροπέδες οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Περιστερίου.

 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
.

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Πηγή

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.