Αλβανοί απήγαγαν 25χρονο από το Μπαγκλαντές και ζητούσαν λύτρα.

Συνελήφθησαν, στο Παλαιό Φάληρο, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε και του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, δύο Αλβανοί «πρόσφυγες» ηλικίας 29 και 32 ετών, που κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, εκβίαση, αρπαγή και επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο δράστες, μαζί με συνεργό τους που αναζητείται, απήγαγαν 25χρονο, παράνομο μετανάστη από το Μπαγκλαντές, από το σπίτι του στα Εξάρχεια και στη συνέχεια εκβίασαν φιλικό πρόσωπό του, απαιτώντας λύτρα ύψους 10.000 ευρώ, προκειμένου να τον απελευθερώσουν.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην ΕΛΑΣ και έπειτα από ειδική επιχείρηση εντοπίστηκε και απελευθερώθηκε ο 25χρονος από το διαμέρισμα που τον κρατούσαν, στο Παλαιό Φάληρο, ενώ συνελήφθησαν οι δύο Αλβανοί. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 

 

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Εικόνα αρχείου.

Πηγή

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.