Έβρος _ Τσακώθηκαν και τον πυροβόλησε στο κεφάλι.

 

Τσακώθηκαν και τον πυροβόλησε στο κεφάλι

Στο κεφάλι πυροβόλησε κάτοικος χωριού του βόρειου Έβρου συντοπίτη του, με τον οποίον διαπληκτίστηκαν, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά.

Σύμφωνα με το protothema.gr, ο τραυματίας μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ ο δράστης συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου από αστυνομικούς του τμήματος Τριγώνου και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κυπρίνου.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε το κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποίησε, το οποίο κατασχέθηκε.

Σε βάρος του «πιστολέρο» σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, βαριά σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας.

Οι αστυνομικοί που διενεργούν προανάκριση προσπαθούν να εξακριβώσουν τα αίτια του καυγά που κατέληξε στο αιματηρό περιστατικό.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.