Του έβγαλε τα μάτια λόγω της φασαρίας από τον κόκορα…

Γείτονας από την… κόλαση: Άγρια δολοφονία 72χρονου. Του έβγαλε τα μάτια λόγω της φασαρίας από τον κόκορα

Ένας άνδρας από τη Δυτική Βιρτζίνια συνελήφθη για την άγρια δολοφονία του γείτονά του.

Οι αρχές ανέφεραν ότι έβγαλε τα μάτια του γείτονά του επειδή ο κόκορας που είχε στην αυλή του έκανε πολύ θόρυβο. Εκτός από τον 72χρονο Benny Foutch, ο δράστης σκότωσε και τον κόκορα.

Ο 47χρονος Richard Ellison κρατείται στη φυλακή και η εγγύηση ορίστηκε στα 200.000 δολάρια. “Πήγε στο σπίτι του γείτονα και πρώτα σκότωσε τον κόκορα Μετά σκότωσε και τον 72χρονο και στη συνέχεια του έβγαλε τα μάτια” δήλωσε ο ντετέκτιβ της υπόθεσης, M.S. Hornστην εφημερίδα MetroNews. “Το θύμα είχε ένα προσθετικό πόδι και καρκίνο.

Ο τραυματισμός στα μάτια του ήταν εμφανής. Ήταν τα μόνο εμφανή τραύματα που είδαμε” πρόσθεσε. Σύμφωνα με την MetroNews, ο δράστης κατά τη διάρκεια της ανάκρισης είπε ότι ο Διάβολος τον ανάγκασε να το κάνει.

Έχει διαταχθεί ψυχολογική αξιολόγηση του 47χρονου. Όταν κοιτάς το θύμα, το βγάλσιμο των ματιών του είναι η εμφανής αιτία θανάτου αλλά αναμένεται και η επίσημη νεκροψία, αναφέρουν δικαστικές πηγές.

Η σύντροφος του δράστη είπε στους αστυνομικούς ότι ο Ellison είχε κάνει κάποια σχόλια για τον κόκορα του θύματος και για το γεγονός ότι τον ενοχλούσε ο θόρυβος.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο

Πηγή: FOX, enikos.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.