Τουρκία: ¨Κύριε υπουργέ όταν σας ενημερώνουμε υπάρχει διαρροή¨ απάντησε ο Αστυνομικός Διευθυντής Κωνσταντινούπολης στον υπουργό.

Εικόνα αρχείου.

 


Απάντηση σοκ από τον αρχηγό της αστυνομίας Κωνσταντινούπολης προς τον υπουργό Σοϊλού: “Όταν σας ενημερώνουμε υπάρχει διαρροή”

Ο αρθογράφος Τολγκά Σαρντάν της ιστοσελίδας Τ24, ανέφερε στο άρθρο του την ένταση που υπάρχει ανάμεσα στον υπουργό Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού και στον αστυνομικό διευθυντή Κωνσταντινούπολης Ζαφέρ Ακτάς.

Σύμφωνα με όσα περιγράφει όταν ο Σοϊλού ζήτησε να μάθει από τον Ακτάς για ποιο λόγο δεν ενημερώθηκε από πριν, σχετικά με την αστυνομική επιχείρηση που έγινε κατά της εγκληματικής οργάνωσης Σαραλλάρ, εκείνος του είπε πως “Όταν σας ενημερώνουμε υπάρχει διαρροή”.
…….
Ξαφνικά η αίθουσα πάγωσε. Τότε ο Σοϊλού, τον ρώτησε “Τι θέλεις να πεις ;”. Αλλά ο Ακτάς δεν θέλησε να μιλήσει παραπάνω και προτίμησε να σιωπήσει.

Μετά από αυτή την ένταση ο υπουργός τερμάτισε την συνάντηση και βγήκε έξω μιλώντας με σκληρές κουβέντες σχετικά με τον αστυνομικό διευθυντή.
..
Λίγες μέρες αργότερα ο υπουργός ετοίμασε τροπολογία σχετικά με τους αστυνομικούς διευθυντές και την έστειλε στην Προεδρία.

Στο κείμενο προβλεπόταν η απομάκρυνση του Ζαφέρ Ακτάς από τα καθήκοντά του ως αστυνομικού διευθυντή Κωνσταντινούπολης. Μάλιστα προβλεπόταν πώς στη θέση του θα τοποθετούνταν ο αστυνομικός διευθυντής Άγκυρας Σερβέτ Γιλμάζ.

Αλλά η Προεδρία απέρριψε και τα τρία ονόματα που πρότεινε ο υπουργός.

Κρίθηκε προτιμότερο να παραμείνει στη θέση του ο Ακτάς.

Αυτή τη στιγμή πλέον υπάρχει παγομάρα ανάμεσα στον Σοιλού και τον Ακτάς.

https://www.medyafaresi.com/haber/istanbul-emniyet-muduru-aktastan-soyluya-sok-yanit-size-soyledigimizde-sizinti-oluyor/1006262

 

Τι άλλο να του πει πια αστυνομικός διευθυντής ;…

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Με πληροφορίες από

 

Πηγή

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.