Τσελίκ Ομάρ: Η Ελλάδα θέλει να πάρει στρατιωτικά μυστικά από τους οκτώ…

«Η Ελλάδα μετατράπηκε σε μια χώρα που προστατεύει πραξικοπηματίες. Αυτά τα άτομα τα οποία προστατεύουν τράβηξαν όπλα εναντίον στρατού του ΝΑΤΟ. Η 15η Ιουλίου δεν είναι ένα οποιοδήποτε γεγονός για μας» είπε σε συνέντευξή του σε εκπομπή του Bloomberg.

Η προστασία τρομοκρατών που έβαλαν στρατιωτική στολή θα επηρεάσει ριζικά τις ελληνοτουρκικές σχέσεις τόνισε σήμερα ο υπουργός ευρωπαϊκών υποθέσεων της Τουρκίας Ομέρ Τσελίκ, αναφερόμενος στους 8 Τούρκους αξιωματικούς που ήρθαν στη χώρα μας μετά την απόπειρα πραξικοπήματος.

Σύμφωνα με τον Τούρκο υπουργό, η Ελλάδα θέλει να πάρει στρατιωτικά μυστικά από τους οκτώ Τούρκους και η απόφαση για χορήγηση ασύλου δεν έχει σχέση με το κράτος δικαίου.

Ο κ Τσελίκ σε συνέντευξή του σε εκπομπή του Bloomberg κατηγόρησε την Ελλάδα πως μετατράπηκε σε μια χώρα που προστατεύει πραξικοπηματίες.

« Αυτά τα άτομα τα οποία προστατεύουν τράβηξαν όπλα εναντίον στρατού του ΝΑΤΟ. Η 15η Ιουλίου δεν είναι ένα οποιοδήποτε γεγονός για μας», ανέφερε.

«Είναι καθαρό ότι έχει πάρει άλλη διάσταση. Σκέφτονται ότι από αυτά τα άτομα μπορούν να πάρουν στρατιωτικά μυστικά. Ο καθένας από αυτούς είναι πρόσφορο εργαλείο που δεν έχει θρησκευτικό προσανατολισμό ούτε και συναίσθηση της έννοιας πατρίδας», σημείωσε επίσης. 

skai.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.