Προσπάθησαν να περάσουν 1 κιλό χρυσό σε σφραγίσματα στα δόντια τους.

 

«Οι άντρες της τελωνειακής υπηρεσίας του διεθνούς αεροδρομίου Indira Gandhi συνέλαβαν δύο Ουζμπέκους το απόγευμα της 28ηςΑυγούστου από το Ντουμπάι. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν 951 γραμ. χρυσού σε οδοντικά πρόσθετα και μια μεταλλική αλυσίδα μέσα στη στοματική τους κοιλότητα» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι τελωνειακές υπηρεσίες στην ινδική πρωτεύουσα έχουν καταγράψει πολλές παρόμοιες υποθέσεις το τελευταίο διάστημα.

Για παράδειγμα, το βράδυ της ίδιας μέρας, ένας άντρας από την Ινδία συνελήφθη όταν επιχείρησε να περάσει 1,8 κιλά χρυσό με τη μορφή καφέ πάστας μέσα στις τσέπες του παντελονιού του.

Το βράδυ της 28ης Αυγούστου, αξιωματικοί της τελωνειακής υπηρεσίας σταμάτησαν έναν άντρα από την Ινδία βάσει πληροφοριών.

Έπειτα από έρευνα, 1.800 γραμ. χρυσού εντοπίστηκαν με τη μορφή καφέ πάστας κρυμμένα μέσα σε κρυφές τσέπες στο τζιν του.

Ο αποδέκτης του χρυσού επίσης συνελήφθη έξω από το αεροδρόμιο, ανέφεραν οι αρχές σε ανάρτησή τους στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.

Ενώ στις 9 Σεπτέμβρη, τελωνειακοί συνέλαβαν δυο άτομα να κουβαλούν 1,4 κιλά χρυσού, επίσης στη μορφή πάστας, κρυμμένο σε ρούχα στα εσώρουχά τους.

«Αστυνομικοί της τελωνειακής υπηρεσίας συνέλαβαν 2 Ινδούς πολίτες να έρχονται από το Ντουμπάι το βράδυ της 9ης Σεπτέμβρη.

Η έρευνα αποκάλυψε 1.369 γραμμάρια χρυσού με τη μορφή καφέ πάστας κρυμμένα στα εσώρουχά τους.

Και οι δυο άντρες συνελήφθησαν.

Ο αποδέκτης του χρυσού συνελήφθη επίσης έξω από το αεροδρόμιο» όπως ανέφεραν οι τελωνειακές αρχές σε σχετική ανάρτηση τους στο Twitter.

Οι ειδήσεις για τους ευφάνταστους λαθρέμπορους χρυσού έγιναν viral στα social media, με τους χρήστες να θαυμάζουν την ευρηματικότητα των αντρών.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

 Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Πηγή

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.