Ν. Φιλαδέλφεια: Φάκελο που περιείχε φυσίγγιο 45 χιλιοστών παρέλαβε διευθύντρια δημόσιας υπηρεσίας.

 

 

Εικόνα αρχείου.

Έστειλαν φάκελο με σφαίρα στο σπίτι διευθύντριας δημόσιας υπηρεσίας στη Νέα Φιλαδέλφεια

Συναγερμός σήμανε στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας για φάκελο που φέρεται ότι περιείχε σφαίρα και εστάλη στο σπίτι στελέχους δημόσιας επιχείρησης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η 60χρονη γυναίκα επιστρέφοντας στο σπίτι της βρήκε έναν φάκελο που άγνωστος είχε αφήσει στο γραμματοκιβώτιο της κεντρικής εισόδου της πολυκατοικίας.

Μάλιστα, στην κάτω δεξιά πλευρά του, με μαύρα κεφαλαία γράμματα αναγραφόταν το όνομά της.

Φερόμενος αποστολέας φαινόταν το όνομα «Σόλων Αγαπητός» με ταχυδρομική διεύθυνση στην περιοχή του Ιλίου.

Κατόπιν, όταν η γυναίκα άνοιξε τον φάκελο διαπίστωσε ότι μέσα υπήρχε ένας άλλος, μικρότερος φάκελος που περιείχε ένα φυσίγγιο των 45 χιλιοστών. Στο δε εσωτερικό του φακέλου δεν υπήρχε κάτι άλλο.

Η γυναίκα, εργαζόμενη ως διευθύντρια υπηρεσίας της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου Εμπορίας, ειδοποίησε την ΕΛΑΣ που μετέβη στο σπίτι της.

Οι ύποπτοι φάκελοι και το φυσίγγιο κατασχέθηκαν και έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Την προανάκριση διενεργεί η Κρατική Ασφάλεια.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ.

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Με πληροφορίες από

.

Πηγή: www.ertnews.gr

 

9

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.